Obumex

open

Obumex in het buitenland

Ook in het buitenland staat Obumex synoniem voor ervaring en vakmanschap

Obumex is sinds de lancering van de John Pawson keuken actief in het buitenland. Of het nu om een keuken of om een totaalproject gaat, wij gaan de uitdaging met plezier aan. Met onze uitvalsbasis in Parijs bouwen we verder op dit elan.

Vandaag hebben we werven in Zwitserland, New York, Corsica,… Obumex is er klaar voor om mondiaal zijn verfijnde interieurs uit te dragen.

 

Samenwerking met architecten

Dat Obumex vaak samenwerkt met architecten uit de hedendaagse architectuur en vormgeving, is algemeen geweten. Steevast gaan we voor de beste kwaliteit. Op alle vlakken bieden we vorm, inhoud en metier. Werken met externe internationale architecten is voor Obumex een onuitputtelijke bron van inspiratie. U werkt graag met uw architect waarmee u reeds goede ervaringen had? Wij zullen zijn of haar ontwerp met plezier verwezenlijken. Bovendien mag u van ons verwachten dat we u, in nauwe samenspraak met uw architect, begeleiden bij het kiezen van materialen en afwerkingen. Samen creëren we voor u een uniek en harmonieus project. 

Lees meer

 

Uw tweede verblijf

Uw vakantiewoning in Zuid-Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland of Portugal. Obumex volgt jaarlijks heel wat internationale projecten op. Tegelijkertijd bedienen wij steeds vaker buitenlandse klanten in New York, Israël, Duitsland, Londen en ga zo maar door. Via ons netwerk werken wij wereldwijd. Logistieke ervaring en gedegen vakmanschap zijn onze absolute troeven waarvoor wij alom worden geprezen want ook in het buitenland werken wij met eigen medewerkers. Onze kwaliteit is overal gelijk.

 

Uw thuis

Verfijning, raffinement en trillende schoonheid dat is wat onze klanten ambiëren. Zowel voor de totaalinrichting van uw woning als voor aparte ruimtes staat Obumex voor u klaar. Wij realiseren op basis van ontwerpen van uw architect of met ons ontwerpteam uw stoutste dromen. Door onze brede ervaring zijn wij vertrouwd om met externe architecten nauw samen te werken.

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X