Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Christian Fischbacher

Al bijna twee eeuwen zijn de stoffen en het fijne linnen van Christian Fischbacher synoniem voor kwaliteit en luxe. In een handomdraai transformeert u uw huis in een oase van comfort, elegantie en rust. Deze Zwitserse fabrikant biedt een enorme keuze aan luxe vitrage, gordijnen en meubelstoffen, voornamelijk van zijde, katoen en linnen. De tapijten zijn met de hand vervaardigd van de beste kwaliteit merinowol en linnen, met een zeer hoogwaardige, dichte pool. Laat u verleiden door exquise schoonheid en eeuwige kwaliteit.

www.christianfishbacher.com

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X