Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Collection Particulière

De naam Collection Particulière verwijst letterlijk naar kunstwerken uit privécollecties. Elk meubelstuk of accessoire van dit merk is dan ook een artistieke creatie op zich. Met veel zorg ontworpen, vormgegeven en vervaardigd. Jérôme Aumont, het creatieve brein achter Collection Particulière, gelooft dan ook sterk in het verhalende karakter van elk design. Elk object heeft een verhaal te vertellen en doet samen met zijn (nieuwe) eigenaar. De zoektocht naar deze visuele verhalen leidt Aumont telkens weer naar nieuwe ideeën, materialen, technologieën en samenwerkingen. Het resultaat: unieke interieurstukken voor de ware liefhebber.

www.collection-particuliere.fr

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X