Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

CTO Lighting

Een nieuwe kwaliteitsnorm neerzetten in de sowieso al veeleisende wereld van het Britse design en vakmanschap. Met deze steile ambitie richtten Chris en Clare Turner 20 jaar geleden CTO Lighting op. Een uitgekiend oog voor zowel techniek als esthetiek leverde CTO al snel een plaats op aan de top van het exclusieve verlichtingssegment. Om deze exclusiviteit in de verf te zetten, worden de verfijnde concepten uitgevoerd in messing handwerk, mondgeblazen glas en artisanale steensoorten. Indrukwekkende namen zoals het The Savoy Hotel, The Dorchester Londen en St Pancras Renaissance Hotel behoren tot de schare trouwe klanten. De dynamische creatieve visie wordt voortdurend verrijkt en uitgediept door samenwerkingen met ontwerpers als Michael Verheyden en Stéphane Parmentier.

www.ctolighting.co.uk

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X