Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

DK3

Persoonlijkheid, trots en duurzaamheid liggen aan de basis van de DK3 designvisie. Het beste van de Deense schrijnwerkerstraditie wordt gecombineerd met de basisprincipes van modern design. Met de natuur als voornaamste bron van inspiratie, werkt DK3 met tijdloze, organische materie: hout, koper, brons en staal spelen dan ook vaak de hoofdrol. Gerenommeerde Deense architecten en ontwerpers zoals Kaare Klint, Børge Mogensen en Poul Cadovius werken graag en veelvuldig samen met dit Deense topdesignmerk, dat opvallend trouw blijft aan een duurzame en natuurlijke kwaliteitsvisie.

www.dk3.dk

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X