Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Ecart

Het merk Ecart brengt iconische meubelen en objecten uit van gerenommeerde designers als Eileen Gray, Jean-Michel Frank et Adolphe Chanaux, Pierre Chareau, Michel Dufet, Mariano Fortuny,... De collectie van Ecart ademt Franse eclectische sfeer van een tijdloos karakter. Daarnaast werkt Ecart nauw samen met createurs als bijvoorbeeld architect/scenograaf Bruno Moinard. Met de objecten en meubelstukken die hij voor Ecart realiseerde, doet Moinard zijn reputatie van meester in elegantie en puurheid alle eer aan.

www.ecart.paris

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X