Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Elsen and Son

Met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen zoals zijde, wol, linnen, hennep en bamboe vervaardigt het Belgische bedrijf Elsen and Son al meer dan 20 jaar de meest verfijnde handgemaakte tapijten. De gespecialiseerde ateliers in Frankrijk, Thailand, India en Nepal combineren traditionele knoop- en weeftechnieken met moderne precisietechnologie. De tapijten van Elsen and Son zijn dan ook een solide kwaliteitsreferentie naar aloude Nepalese en Indische traditie, met een grote diversiteit aan creatieve mogelijkheden die extra cachet geven aan uw interieur.

www.elsenandson.be

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X