Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Interni Edition

Dit is Belgisch design van topklasse! De tafels, leunstoelen en lampen van Interni Edition worden exclusief in België ontworpen en in het eigen atelier geproduceerd. De filosofie van oprichter Yves Dever wordt voortgezet door een team van designers onder leiding van Jean Pierre Pirson en Janine Vandebosch. Met een sterke voorliefde voor edele materialen brengen ze met elk ontwerp een hulde aan de groten uit het vak. Geïnspireerd door namen als Christian Liaigre, John Pawson en Andrée Putman, creëert Interni Edition een rijk universum van frisse en moderne ontwerpen met een lijnenspel van uitzonderlijke zuiverheid.

www.interini-edition.com

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X