Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Ivano Redaelli

Ivano Redaelli heeft zijn reputatie als internationaal stijlicoon gebouwd op drie belangrijke componenten: traditioneel Italiaans vakmanschap, natuurlijke elegantie en een verregaande creativiteit. Voortbouwend op het handgemaakt borduurwerkbedrijf van ouders tilde Ivano het kwaliteitsmerk ‘Made in Italy’ naar ongekende hoogtes. Kwalitatieve textiel- en linnencollecties en exclusief stofferingsmaatwerk groeiden uit tot totaalconcepten onder een familie- en merknaam die Mediterraan temperament uitstraalt. Steeds geven zijde, kasjmier en linnen die extra verfijnde dimensie aan de stoelen, zetels en tapijten die het Redaelli kwaliteitslabel dragen.

www.ivanoredaelli.it

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X