Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Ochre

De lampen van Ochre laten zich nog het best omschrijven als discrete glamour. Het in 1995 opgerichte huis geniet vandaag een internationale reputatie. De lampen en lichtarmaturen zijn déjà vu klassiekers met hedendaags trekjes door de verregaande detaillering en stilering. Opmerkelijk is de combinatie van gepatineerd brons of nikkel met glazen druppels. Hang-, wand- en tafellampen zijn in deze kenmerkende samenstelling te verkrijgen. De stijlvolle aanblik van deze lichtobjecten slaat mondiaal aan: van Europa tot Amerika.

www.ochre.net

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X