Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Pouenat

Het huis Pouenat geniet sinds 1880 een grote reputatie als artistiek ijzerbewerkingsatelier. In de jaren ’60 van de vorige eeuw spitste het zich toe op inrichting en decoratief metaalwerk. Een belangrijk wending kwam er in 2003 wanneer het huis beslist om aan de klassieke activiteiten lichtarmaturen en lampen toe te voegen. Daarvoor beroept de organisatie zich op getalenteerde architecten en ontwerpers om het merk internationaal te positioneren. Met overweldigend succes overigens! Vandaag telt het atelier vijfentwintig toegewijde medewerkers. De lampencollectie getuigt van een levendige creativiteit, maar ook van een vleugje Franse ijdelheid en bon chic. Ze spreken tot ieders verbeelding en laten het oog niet onberoerd. Van bovenzinnelijk tot frivool, u ontdekt ze in de showroom van Obumex.

www.pouenat.fr

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X