Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Roll & Hill

Wie op zoek is naar unieke en op maat gemaakte verlichtingsarmaturen met een creatieve signatuur, vindt bij Roll & Hill een collectie ware symfonieën van koper, brons, leder, hout, handgeknoopt touw en mondgeblazen glas. Oprichter Jason Miller omringt zich sinds 2010 met de meest opwindende hedendaagse designtoppers. De lijst met ronkende namen wordt alsmaar langer. Zijn nu reeds vertegenwoordigd in de collectie: Bec Brittain, Fort Standard, John Hogan, Jonah Takagi, Karl Zahn, Ladies & Gentlemen Studio, Vera & Kyte, Lindsey Adelman, Lukas Peet, Paul Loebach, Philippe Malouin, Rich Brilliant Willing, Rosie Li en Takagi & Homstvedt.

www.rollandhill.com

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X