Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Serge Mouille

Serge Mouille (1922 – 1988) was een bijzonder getalenteerde Franse ontwerper uit de vorige eeuw. Zijn lampen zijn zeer decoratief. Wat zegt een lamp als hij niet aanstaat? Op die vraag heeft Mouille een adequaat antwoord gegeven. Zijn lampen zijn een sieraad aan muur of plafond. Mouille gebruikte dunne lijnen om zijn lampen te laten zweven. De lampen van Mouille worden nog steeds geproduceerd in dezelfde werkplaats als vroeger en met gebruikmaking van de oorspronkelijke mallen en technieken. Wat een heerlijke erfenis!

www.sergemouille.com

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X