Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Sergio Rodrigues

Samen met – en misschien zelfs nog wel meer dan – Joaquim Tenreiro en Jose Zanine Caldas is Sergio Rodirigues hét icoon van de Braziliaanse architectuur- en designwereld. Zijn designstudio OCA bracht sinds 1955 een radicale vernieuwing teweeg in Brazilië en ver daarbuiten door de modernistische Bauhaus-principes te vermengen met doordachte meubelcreaties uit inheems hout. Rodrigues’ meest iconische creatie, de ‘Mole’ of ‘Sheriff’ stoel, werd internationaal gelauwerd met talloze designawards en kreeg zelfs een vooraanstaande plaats in de permanente collectie van het MoMA in New York. De ‘vader van het Braziliaanse design’ overleed jammer genoeg in 2014, maar zijn visie leeft verder in een collectie meubilair die zelfs vandaag nog zijn tijd vooruit blijft.

www.sergiorodrigues.com.br

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X