Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Verzelloni

Met een meticuleuze materiaalkeuze en een typerend oog voor Italiaans design creëert Verzelloni de ultieme zitbeleving. Achter zetels en salons die gemaakt zijn om intuïtief huiselijk comfort te ervaren, gaat een wereld van technologisch ontwerpvernuft schuil. Het Verzelloni Research Center en de eigen designstudio werken nauwgezet en gedreven samen om het zitmeubilair van morgen te creëren. Verzelloni is dan ook dé referentie voor een cliënteel dat esthetiek, comfort en vakmanschap naar waarde weet te schatten.

www.verzelloni.it

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X