Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

BassamFellows

Iets meer dan 10 jaar geleden besloten architect Craig Bassam en creatief directeur Scott Fellows om samen hun visie waar te maken: een vernieuwend en exclusief Amerikaans lifestylemerk creëren dat zijn stempel drukt op de persoonlijke interieurbeleving. Met hun iconische ‘Tractor Stool’ gooiden ze meteen hoge ogen in de internationale designwereld. En met hun minimalistische ‘Craftsman Modern’ designvisie liggen ze mee aan de grondslag van het nieuwe modernisme. De meubelcollecties van BassamFellows zijn zonder uitzondering ontworpen in samenwerking met vooraanstaande designers, zijn altijd met de hand gemaakt en ademen een niet te verloochenen emotionele expressie uit.

www.bassamfellows.com

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X