Professionals | Samenwerking met designers, architecten en bouwpromotoren

20210930 Sabato Edoardo Mapelli Mozzi Obumex London Annick Vernimmen 007

obumex
x
professionals

collaboration
over competition

Bij Obumex begrijpen we dat voor succesvolle interieurprojecten meer nodig is dan één visie. Daarom positioneren we ons als de ideale partner voor professionals. Ons team beschikt over een schat aan ervaring in verschillende disciplines. Van keukens en badkamers tot volledige interieurinrichting, we beschikken over de technische kennis en designgevoeligheden om op elk vlak uit te blinken.

designers

samenwerking
met designers

VLX5034

translating designs into
stunning realities

Of je nu een minutieus uitgewerkt ontwerp hebt of hulp nodig hebt om een concept te vertalen naar de realiteit, Obumex staat voor je klaar. Ons team blinkt uit in diverse disciplines, waaronder het tot leven brengen van externe ontwerpen met oog voor detail. Onze vakkundige ambachtslieden transformeren jouw ontwerp in een verbluffend resultaat, waarbij ze enkel gebruikmaken van de beste materialen en technieken.

We integreren naadloos in jouw workflow en bieden de expertise die je nodig hebt, precies op het moment dat je die nodig hebt. Besteed de uitvoering van jouw project uit aan ons team, zodat jij kostbare tijd overhoudt om je te focussen op het werven van nieuwe klanten en het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen. Wij stimuleren open communicatie en samenwerking, zodat jouw visie bij elke stap voorop blijft staan.

architecten

samenwerking
met architecten

translating the vision of the architect into reality

Obumex is voor elke architect de ideale partner, wij nemen de volledige coördinatie van het project voor onze rekening en zetten de visie van de architect feilloos om in gebouwde realiteit. Met 120 vakmensen in dienst en een uitzonderlijke materialenkennis garandeert Obumex een naadloze afwerking van elk detail en een perfecte coördinatie en opvolging van de werf.

Het familiebedrijf, met belangrijke referenties in Parijs, Londen, Genève en aan de Côte d’Azur, bewaakt nauwlettend de uitvoeringstermijn en het budget. Dit maakt van Obumex overal ter wereld een gegeerde partner.

Naamloos 90
projectontwikkelaars

samenwerking met
projectontwikkelaars

20230418 Obumex One Carlton Knokke Annick Vernimmen 049

together we can create an additional plus-value

Ook voor bouwpromotoren is Obumex een interessante partner. Wij creëren een meerwaarde voor zowel de bouwpromotor als de eindklant. Onze interieurarchitecten begeleiden klanten bij het maken van keuzes m.b.t. materialen, stoffen en accessoires. Obumex heeft alle troeven in huis en is een perfecte speler voor veeleisende klanten die geen typische standaardproducten wensen in hun woning, maar liever kiezen voor een persoonlijke invulling en begeleiding.

Obumex is goed geplaatst om met en voor bouwpromotoren extra meerwaarde te scheppen naar invulling, afwerkingen en gebruik van ruimte. Immers zal een goed op punt staand project beter verkopen. Hieronder vindt u enkele referenties van geslaagde samenwerkingen.

discover
the journey

 1. step 1

  professional connection

  Een eerste kennismaking om elkaar en de scope van het project te leren kennen.

 2. step 2

  technical review and offer

  Obumex voert een diepgaande technische evaluatie uit van de plannen en biedt de architect de service aan om de materiaalkeuzes, techniciteit en functionaliteit te optimaliseren. Dit wordt vervat in een bijhorende offerte en budgetoefening.

 3. step 3

  execution

  Onze in-house projectleiders stellen een planning op van de werf. Alles wordt met uiterste precisie opgemeten en in een technisch plan gegoten. Na goedkeuring van de architect gaan we in productie en zorgen we voor een perfecte installatie. Dit zowel in België als in het buitenland.

 4. step 4

  service

  Na de oplevering van het project geeft Obumex een aftersales service. Deze is bereikbaar via service@obumex.be.

we can achieve magnificent
results together.

05152019 Obumex Desmet Wervik Annick Vernimmen 056

ontdek al
onze expertises

obumex expertises
20210930 Sabato Edoardo Mapelli Mozzi Obumex London Annick Vernimmen 064

samenwerking met
banda property

voorbeeld project