Over Obumex | Exclusieve en op maat gemaakte interieurrealisaties

een partner voor exclusieve
en op maat gemaakte
interieurrealisaties.

innovatief en uitmuntend
vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij voor kwaliteit en nobel vakmanschap. Dagelijks brengt Obumex het motto "Vakmanschap is Meesterschap" in de praktijk door in onze ateliers de mooiste ontwerpen te creëren. Een knowhow die we doorgeven van generatie op generatie.

onze visie

onze visie

Onze interieurexperts verfijnen uw wensen, maken een preselectie uit onze meubelcollecties en kiezen de beste materialen voor uw interieur. Wij hebben oog voor esthetiek, de functionaliteit van het ontwerp en uw persoonlijke wensen. Obumex biedt u een duurzaam interieur dat de tijd trotseert.

Innovatie en traditioneel vakmanschap gaan bij ons hand in hand. Onze goed geoutilleerde productieateliers en vakmensen bedenken voor uw interieur de beste oplossingen.Onze openhartige service en vakkundige coördinatie staan garant voor een vertrouwensband met elke opdrachtgever. Wij respecteren planning en budget. Obumex is een familiebedrijf, familiebanden en relaties liggen ons nauw aan het hart!

Stephanie Mathias Photography OBUMEX Atelier Staden 652cropped
05152019 Obumex Desmet Wervik Annick Vernimmen 056
onze aanpak

onze aanpak

Bij Obumex zetten we uw dromen en wensen graag om in tastbare realiteit. Wandel gerust binnen in een van onze flagship stores of boetieks en beleef de smaakvolle wereld van een prachtig interieur. Wij begeleiden u met plezier en met kennis van zaken. U zit met een precieze timing en een vooropgesteld budget? Geen zorg, Obumex weet u te verrassen en uw verwachtingen zelfs te overtreffen.
 

  1. ontdekking & ontmoeting
  2. gepersonaliseerd ontwerp
  3. voorstel & planning
  4. uitvoering & coördinatie
  5. kwaliteitsgarantie
  6. service
bezoek onze showrooms
Website
vakmanschap

verfijnd vakmanschap

Verfijnde levenskunst, discrete luxe en oog voor schoonheid en kwaliteit van het hoogste niveau: onze klanten ambiëren een exquise levensstijl! Keuken- en totaalinrichtingen van Obumex ademen passie en vakmanschap. Innoverende technieken, zorgzame selecties van edele materialen, harmonische combinaties van rijke stoffen en unieke meubelcollecties zorgen voor en totaalaanpak op maat.

ontdek ons vakmanschap
Rietveldprojects RRR Villa de Nil restauratie Soenenenpark Gent foto Cafeine 2114
5 T2 A8821
geschiedenis

obumex geschiedenis:
sinds 1960

Obumex heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1960 als familiebedrijf. Deze geschiedenis, die meer dan 6 decennia beslaat, is er een van passie, creativiteit en vakmanschap. 

1960 1970 1984 1996 2010 Today

In 1960 legde Eli Ostyn de basis voor wat later Obumex zou worden. Oorspronkelijk, toen het familiebedrijf werd opgericht, produceerden we schoolmeubilair. 

Obumex stapte al snel over op het maken van moderne, minimalistische keukens. Op het nationale keukensalon behaalde de Obumex keuken een eerste-rangs plaats. Toen al werden alle keukens naar persoonlijke wens getekend en uitgevoerd. Volledig op maat. Na enkele decennia verschenen de select Furniture collecties en richtte het bedrijf zich nog meer op compleet interieurdesign zoals Obumex dat vandaag de dag doet.

Vanaf 1984 werd Eli's zoon, Geert Ostyn, zaakvoerder en groeide Obumex verder uit tot een dynamische organisatie met meer dan 100 gepassioneerde medewerkers. 

Obumex onderscheidde zich door samen te werken met verschillende ontwerpers en niet gebonden te zijn aan specifieke merken, waardoor een constante verkenning van nieuwe materialen en esthetiek mogelijk werd. 
In 1996 werd de eerste signature keuken ontworpen door John Pawson gelanceerd, die internationale erkenning kreeg. 

Obumex breidde zijn diensten uit tot complete interieurontwerpen, met zowel topmerken als op maat gemaakte meubels. Thomas Ostyn, de derde generatie, deed zijn intrede in het bedrijf en de knowhow werd opnieuw doorgegeven van vader op zoon. 

Alles wat we tegenwoordig doen, is gebaseerd op de vaardigheden en creativiteit van onze mensen. Als echte ambachtslieden dagen we onszelf voortdurend uit terwijl we vertrouwen op onze bestaande savoir-faire.

Lessenaar 41 2
Obumex 0211
DSC 4052 2
Pawson 1996
Geert en thomas
OBUMEX Blanke Top Cadzand 774

Looking to adorn your space
with an Obumex interior?

Stéphanie Mathias Photography OBUMEX Project Mégeve 196

ontdek onze
expertises

ontdek meer
Gregoire 2

bekijk onze
signature keukens

signature keukens door gerenommeerde designers