Luxe Signature keukens door architecten en designers | Obumex

OBUMEX SHOWROOM 019

signature kitchens
engineered by designers
and architects

gerenommeerde architecten
en designers.

Onze keukenontwerpers zijn een vat vol inspiratie. Maar we gaan voor onze exclusieve keukens ook al 25 jaar spraakmakende samenwerkingen aan met internationale topontwerpers. Het resultaat zijn unieke limited edition exclusieve keukens op maat die de grenzen van de verbeelding, de technische én de ergonomische conventies tarten. Befaamde designers en architecten, van deze signature keukens, als John Pawson, Joseph Dirand, Bruno Moinard, Glenn Sestig en vele anderen brachten al hun persoonlijke interpretatie van het keukenconcept onder de vlag van Obumex naar buiten. Dit resulteert in prachtige exclusieve keukens van befaamde topontwerpers. 

 • Van Rossum x
  Thomas Haarmann

  Portret TH

  De UMAMI Signature Kitchen, een minimalistisch open ontwerp van Van Rossum x Thomas Haarmann waarin functionaliteit en esthetiek harmoniëren om het dagelijks leven te verrijken.

  configureer jouw keuken meer info
  Milano24 Van Rossum 17 web
  Milano24 Van Rossum 09
 • Nicolas
  Schuybroek

  Est living nicolas schuybroek works volume one 9

  Het uitgangspunt voor Nicolas Schuybroek zijn concept was het idee dat veel hedendaagse keukens zijn vormgegeven als zware blokken. Door gebruik te maken van de 'gulden snede' heeft hij een dynamische keuken gecreëerd die het sculpturale karakter uitstraalt waar hij bekend om staat.

  configureer jouw keuken meer info
  DSC09598
  Ns signature kitchen obumex hb brera2022 photo cafeine be 21
 • John
  Pawson

  220608 Eric Petschek Obumex 176 Hi Res 1 BW

  Pawson's idee wordt weergegeven dat een exclusieve keuken samengesteld is uit een reeks onderdelen die meer weg hebben van volwaardige meubels dan van gebruikelijke keukencomponenten. Een signature keuken als ‘piece of heaven’. 

  configureer jouw keuken meer info
  OBUMEX SHOWROOM 025
  220606 Eric Petschek Obumex 096
 • Joseph
  Dirand

  Dirand slide C6 FJ super Jumbo 2

  Het wereldberoemde keukenconcept van de Franse architect Joseph Dirand is voor Obumex de vrucht van een jarenlange samenwerking. Samen ontwikkelden we een op maat gesneden 'Signature Keuken' waarin esthetische en functionele principes ragfijn zijn uitgelijnd.

  configureer jouw keuken meer info
  20230418 Obumex One Carlton Knokke Annick Vernimmen 040
  20210930 Sabato Edoardo Mapelli Mozzi Obumex London Annick Vernimmen 007
 • Glenn
  Sestig

  T Lmag SESTIG 04

  Voor de Gentse toparchitect Glenn Sestig is de keuken dé plek om vrienden te ontvangen. Dat was dan ook het uitgangspunt in zijn ontwerp voor Obumex. Zijn keukenconcept is één groot esthetisch barmeubel, dat meteen opvalt door zijn verticaliteit.

  configureer jouw keuken meer info
  20160122 Sestig Obumex115296
  P2015312 Obumex glenn sestig visual D high res 20150707
 • Grégoire
  de Lafforest

  Grégoirede Lafforest2018 2

  Voor Obumex ontwierp de Franse interieurarchitect Grégoire de Lafforest in 2018 een uniek bibliotheekconcept. Zijn Signature Keuken is een radicaal eigentijdse kijk op zowel de functie als de vormgeving van de exclusieve keuken, die meer dan ooit een échte leefruimte is geworden.

  configureer jouw keuken meer info
  Gregoire 2
  20180423 Obumex Showroom Sint Denijs Westrem 110
 • Bruno
  Moinard

  Bruno moinard

  De Franse interieurarchitect Bruno Moinard en Obumex herinterpreteren de keuken en beschouwen het als een volwaardig onderdeel van het decoratieve universum: het functionele krijgt een zekere elegantie, de exclusieve keuken bestaat uit verschillende meubels, het dagdagelijkse wordt verrijkt met nieuwe materies.

  configureer jouw keuken meer info
  Avenue Road 0352 v1 TORONTO
  Avenue Road 0374 v2

configureer jouw eigen
signature keuken.

20220531 Obumex showroom Gent Annick Vernimmen 143

working with professionals

werk als professional samen met obume
Obumexi Ibiza 67

ontdek onze
andere expertises

obumex expertises