Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

B&B Italia

B&B Italia staat voor hedendaagse Italiaanse klasse. Al sinds 1966 ontwerpt het bedrijf meubels in een stijl die altijd de nieuwste trend belichaamt met de zo karakteristiek Italiaanse touch. Het bedrijf is bijzonder sterk in het waarnemen van evoluties in smaak en weet de noden van veranderende levensomstandigheden goed in te schatten. De meubels van B&B Italia genieten wereldwijde faam en hebben een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Italiaanse vormgeving ingeluid.

https://www.bebitalia.com/

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X