Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Bieke Casteleyn

Met haar designstudio BCINT kiest de jonge Belgische interieurarchitecte Bieke Casteleyn vol bezieling voor levensstijl en persoonlijkheid. Oog voor detail en een evenwichtige balans tussen vormen, kleuren en lichtinval zorgen voor een harmonieus en puur eindresultaat. Innovatieve materiaalkeuzes maken elk stuk nog unieker. Door de creaties van Bieke Casteleyn in ons assortiment op te nemen, willen we de filosofie van Obumex benadrukken, van waaruit we voortdurend op zoek gaan naar de meest vernieuwende en kwalitatieve collecties uit de Belgische designwereld. Naast een uitgelezen staalkaart van internationaal topdesign willen we op deze manier ook een podium bieden aan de grootste talenten uit eigen land.

www.biekecasteleyn.com

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X