Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Bruno Moinard

Warme eenvoud, elegantie en de tijd trotserend, zijn de drie pijlers waarop het werk van de Franse ontwerper Bruno Moinard is gestoeld. Naast meubelen, creëert hij ook accessoires. De creaties van zijn ontwerpbureau 4BI zijn op maat gesneden, ze refereren vaak aan het verleden. Moinard hanteert een eigenste stijl waarin een minimalistische echo galmt die hij op mensenmaat serveert. Daarmee doelt hij op het tactiele en de aaibaarheid van edele materialen zoals marmer, fluweel, leder, brons... ingrediënten waarmee hij zich ook profileert bij het inrichten van appartementen, privéwoningen, hotels, luxeboetieks en openbare ruimtes.

www.brunomoinardeditions.com

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X