Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Lema

Jong en flexibel van inslag werkt het merk met gedreven ontwerpers en onderscheidt het zich heel sterk in zijn vormgeving. De meubels zijn op uw maat te configureren. Traditie en 40 jaar vakmanschap laten zich bij Lema gevoelen in elk project en in elk meubel, er is altijd die buitengewone aandacht voor verfijning en detail. Goed om weten: Lema biedt betaalbare semi-maatwerkoplossingen aan. Handig zijn de modulair op te bouwen kasten, nog zo praktisch voor uw dressing.

www.lemamobili.com

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X