Obumex | Exclusieve interieurs, keukens en meubels op maat

what we do

Elevate your interior
to the next level.

Terwijl alles met keukens begon, zijn we vandaag uitgegroeid tot zoveel meer. In een keuken kunnen we al onze expertise uiten en het bewijs leveren van vakmanschap, verfijning en passie. Het is deze passie die ons jaar na jaar heeft gedreven naar een focus op complete interieurs, meubels en renovaties. We luisteren naar onze eigen intuïtie en die van onze klanten. Geen trends, maar karakter, individualiteit en ongeëvenaarde kwaliteit.

Doordacht, innovatief en echt.

lees meer
who we are

where others stop...
... obumex keeps going

Onze focus voor uw interieurontwerp? Elegantie, huiselijk comfort, discrete luxe, esthetiek en materialen van topkwaliteit. Obumex staat tot uw beschikking voor het volledige interieur van uw woning, maar ook voor afzonderlijke kamers.

Technische uitdagingen worden creatief opgelost, posities en plaatsingen van kasten worden geanalyseerd en geperfectioneerd volgens de levensstijl van de klant. Als geen ander gaat ons team tot in het kleinste detail. Maatwerk tot in de perfectie.

onze aanpak
outstanding team

A Masterful Blend of
Craftsmanship and
Expertise.

Een toegewijd team met verschillende vaardigheden dat zich in onze kantoren en ateliers in België ten volle inzet om van jouw project een meesterwerk te maken. Het Obumex team, bestaande uit architecten, ontwerpers en technische perfectionisten, garandeert een totaalaanpak van A tot Z. 

leer obumex kennen
Shutterstock 2295467753
Stéphanie Mathias Photography OBUMEX Project Mégeve 55
nieuws

meer interessant nieuws?

bekijk meer nieuws

Our homes aren't just rooms;
they're narratives.

Volg ons op Instagram Bezoek onze showroom