Interieur design: van renovaties tot keukens en meubilair

Blz16 17 20230418 Obumex One Carlton Knokke Annick Vernimmen 217 bewerkt V2

totaalinterieurs,
renovaties,
keukens &
meubilair

totaalinterieur

totaalinterieur:
van ontwerp tot het afwerken
van de kleinste details

08262019 Obumex Lemahieu Sint Martens Latem Annick Vernimmen 022 website
08262019 Obumex Lemahieu Sint Martens Latem Annick Vernimmen 049 website

In elk interieur design ontwerpt Obumex een sfeer die bij u past. Of het nu gaat om de combinatie van staal en hout, van licht en donker of van rustgevende elementen en eyecatchers. Alles in uw interieur design op elkaar afstemmen, is een kunst. Licht, meubilair , vloeren, wanden, … Allemaal dragen ze ertoe bij dat een gepersonaliseerde ambiance in huis ontstaat. Bij Obumex hebben we vele jaren ervaring met het ontwerpen én uitvoeren van een totaalinterieur dat perfect aansluit op uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning. Bij Obumex kunt u terecht voor een luxe interieur op maat. Of u nu op zoek bent naar een keuken, badkamer, dressing, bureau of inbouwkasten op maat.

bekijk onze showcase
Stéphanie Mathias Photography OBUMEX Project Mégeve 196
renovatie

renovatie:
een authentiek
gevoel creëren

20210708 Obumex Moatti Paris Annick Vernimmen 069
20210603 Obumex Baelskaai Oostende Annick Vernimmen 012

Obumex staat al 60 jaar synoniem voor tijdloos keukendesign, geraffineerde meubels en maatwerkinterieurs, maar ook voor totaalrenovaties. Bij de opwaardering van uw woning of tweede verblijf bundelen we alle expertise onder één dak, met één vast aanspreekpunt en ons eigen ervaren projectteam. Wij coördineren van het concept tót de afwerking in de allerkleinste details. Met een persoonlijke aanpak en zin voor perfectie, innovatie en vakmanschap als rode draad. Tegelijk waken we over de planning en het budget. Zo geniet u van volledige ontzorging en gemoedsrust.

onze aanpak
2312 Obumex Luxemburg E 103
keukens

keukens:
ultiem vakmanschap én
tijdloze elegantie

05152019 Obumex Desmet Wervik Annick Vernimmen 060
05152019 Obumex Desmet Wervik Annick Vernimmen 056

Obumex ontwerpt tijdloze design keukens die ook na vele jaren niets van hun uitstraling verliezen. Al onze design keukens zijn het resultaat van een doordachte afweging van materialen, kleuren en vormgeving. Dat combineren we met hoogstaand vakmanschap, innovatie en verfijning tot in de kleinste details. Op die manier creëren we design keukens met persoonlijkheid die tegelijk een warm thuisgevoel en subtiele luxe uitstralen. Zo wordt uw design keuken een plek met cachet en een ziel. Een ‘piece of heaven’ waar u rust en geborgenheid vindt.

Obumex Parijs 029 HR
meubilair

meubilair:
essentieel onderdeel
voor stijlvolle interieurs

Luxe interior
Obumex Parijs 2023 552 HR

Obumex onderscheidt zich in design meubelen omdat wij ons niet beperken tot het selecteren van design meubelen uit één specifiek merk of collectie. In plaats daarvan stellen onze experts een harmonieus geheel samen met zorgvuldig geselecteerde design meubelen uit diverse high-end labels. Bij een bezoek aan onze showroom in Gent vindt u een uitgebreide selectie direct leverbare design meubelen. Uiteraard kan u elk meubel op maat laten produceren in andere stoffen, kleuren of materialen. Onze interieurarchitecten begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. Op zoek naar het ultieme gevoel van Franse 'savoir-faire' in prestigieuze design meubelen? Bezoek dan onze showroom te Knokke en ontdek de exclusieve design meubelen van Liaigre.

Voor dit soort designmeubelen ben je bij Collected by Obumex aan het juiste adres.

collected by obumex
Obumex Tzl Gent 15

OP ZOEK NAAR EEN VERRIJKING VAN JOUW RUIMTE
MET EEN OBUMEX INTERIEUR?

20220531 Obumex showroom Gent Annick Vernimmen 143

get inspired
on pinterest

eindeloze inspiratie