Obumex interieurs

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit

Obumex staat zowel voor de totaalinrichting van uw woning als voor aparte ruimtes voor u klaar. Onze focus? Verfijning, huiselijk comfort, discrete luxe, esthetiek en materialen van topkwaliteit.
Op basis van de ontwerpen van uw architect of met ons ontwerpteam realiseren wij uw stoutste dromen. Door onze brede ervaring zijn we vertrouwd om met externe architecten nauw samen te werken.

Interieur op uw maat

Alles in uw interieur op elkaar afstemmen, is een kunst. Licht, meubilair , vloeren, wanden, … Allemaal dragen ze ertoe bij dat een gepersonaliseerde ambiance in huis ontstaat. Bij Obumex hebben we vele jaren ervaring met het ontwerpen van totaalinterieurs die perfect aansluiten op uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning.

Inrichting in de juiste sfeer

In elk interieur ontwerpt Obumex een sfeer die bij u past. Of het nu gaat om de combinatie van staal en hout, van licht en donker of van rustgevende elementen en eyecatchers.

Interieurontwerp met huiselijk gevoel

Obumex interieurs herkent u aan een stijl van verfijnde elegantie en duurzaamheid. Het vakkundige toepassen van juist geselecteerde materialen in uw interieur, zal u decennialang blijven inspireren.

Interieurdesign dat rust uitstraalt

De materialen in dit project komen volledig tot hun recht en ondersteunen de strakke vormen van hangkasten met linnenstructuur tegen de wand bezet met Emperador natuursteen. Het tablet van gepatineerde tin en de kastfronten in Mortex roepen kalme rust op. An inviting sense of calm …

ART MEETS ARCHITECTURE

Hedendaagse kunst en architectuur gaan in dit concept een spannende dialoog aan. Elk meubel en kunstwerk heeft er zijn plaats. Een energieke symbiose tussen kleur en ruimtes zonder weerga.

INVENTIEVE GEOMETRIE

In het midden van de ruimte richt de bibliotheek zich op als de ruggengraat van de woning. De open structuur, gekenmerkt door volheid en leegte, bestaat uit twee delen en verbindt twee open niveaus. Architectuur met een duidelijke metaforische bijklank! De keuken is opgebouwd rond drie materialen: zwarte gelakte eik, met micropareltjes behandelde inox en zwart graniet uit Zimbabwe.

Ism architect Olivier Dwek

RUST IN LONDON

Deze woning bezit authentieke grandeur met wereldse en kosmopolitische uitstraling. Rust en gezelligheid zijn er troef. De meubels hebben een sobere lijn en een evenwichtig kleurenpallet.