Obumex keukens - modern, eigentijds of klassiek

Keukens die ultiem vakmanschap én tijdloze elegantie uitstralen

Obumex ontwerpt tijdloze keukens die ook na vele jaren niets van hun uitstraling verliezen. Al onze keukens zijn het resultaat van een doordachte afweging van materialen, kleuren en vormgeving. Dat combineren we met hoogstaand vakmanschap, innovatie en verfijning tot in de kleinste details. Op die manier creëren we woonkeukens met persoonlijkheid die tegelijk een warm thuisgevoel en subtiele luxe uitstralen. Zo wordt uw keuken een plek met cachet en een ziel. Een ‘piece of heaven’ waar u rust en geborgenheid vindt.

 

Keukens voor elke woonstijl

Onze keukens zijn op en top maatwerk. Qua afmetingen, materialen, afwerking en opties. Maar ook qua stijl. Een moderne keuken, tijdloze designkeuken of klassieke, landelijke keuken? Onze keukendesigners ontwerpen op maat van uw persoonlijke smaak. Met de combinatie van pure schoonheid, functionaliteit en ongeëvenaarde kwaliteit als rode draad.

Een voorbeeld? De keuken hiernaast, van een klassiek herenhuis in het centrum van de stad, is tegelijk eyecatcher, bureauruimte, vergaderzaal en ontvangstruimte. Een unieke realisatie in tijdloze lichte tinten van eik en marmer.

 

Keukens met ultiem thuisgevoel

De keuken is vandaag veel meer dan een plek om te koken en te eten. Het is een sfeervolle ontmoetingsplek geworden voor het gezin, vrienden en familie. Van pure functionaliteit ging het naar authentieke schoonheid en comfort.

Gezelligheid en sfeer staan dan ook centraal in de maatwerkkeuken hiernaast. Met een kookeiland met geïntegreerde zitbank als perfecte meerwaarde voor het gezinsleven.

Keukens die samenbrengen en inspireren

Een keuken als inspirerende plek waar creatieve geesten samen ideeën kunnen uitwisselen? Dat leidde tot een creatieve ontmoeting van het vakmanschap en de passie voor design van Obumex. De met Mortex bezette Orac-profielen en uitgekiende verlichting maken deze tijdloze keuken extra bijzonder.

Strakke, minimalistische keukens

In een moderne, minimalistische keuken is subtiliteit een absolute must. Dat weet Obumex als geen ander. Zuivere belijning, warme lichtelementen, zorgvuldig uitgekozen materialen en verfijnde afwerking geven een ontwerp oprechte eenvoud. Van kraan tot handgreep denkt Obumex na over stijl en inhoud, alsook over combinaties en composities.

Uitgekiend keukenontwerp

Onze designers gaan nooit over één nacht ijs. Ze tekenen, overleggen, hertekenen en sturen bij tot hun ontwerp helemaal juist zit. Van de maatvoering en de verhoudingen tot de materiaalkeuze en de afwerking. De som van al deze details zorgt voor perfectie. Het maakt van elke Obumex-keuken een ‘pièce unique’.

Huiselijke sfeer in de keuken

In de woonkeuken hiernaast domineren warme toetsen. De toepassing van hout roept een veilig huiselijk gevoel op. De ideale setting om te cocoonen met het gezin of gasten.

Keuken met oog voor detail

Het absolute vakmanschap van Obumex schuilt in de afwerking en de details. In de keuken hiernaast combineren we ze met strakke lijnen en een evenwichtige mix van hoogwaardige materialen.

Keukens met uitstraling

Obumex ontwerpt unieke keukens die een streling voor het oog zijn en altijd weer net dat tikkeltje anders zijn. Door een geraffineerd detail, een originele materiaalkeuze, een bijzondere compositie of de fraaie lichtinval. Zo krijgt elke Obumex-keuken een eigen uitstraling