Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Delcourt Collection

Christophe Delcourt heeft het ontwerpen echt in de vingers. “Als er geen kwaliteit is, voel je de schoonheid van een object niet” vindt het Franse ontwerptalent. Zijn landbouwstudies zet Delcourt om in duurzaam denken. Ecologie en biologie zijn bij hem geen modewoorden. Al bijna twintig jaar maakt hij meubels, lichtobjecten en interieurs die - in de mate van het mogelijke - geen ongezonde, niet-afbreekbare producten bevatten. Zijn lampen getuigen van een vrije geest vaak met humor doorspekt.

www.christophedelcourt.com

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X