Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Heerenhuis

Zeggen dat Heerenhuis Manufactuur tafels maakt, zou te kort doen aan dit bijzondere Antwerpse houtatelier. Want van ontwerp tot realisatie wordt elke Heerenhuis tafel benaderd als een monumentaal object uit massieve materialen. Van serie-creaties in eikenhout, onbewerkt staal en plantaardig gelooid leder tot uitzonderlijke limited editions in sequoia, Italiaans notenhout of moeraspopulier... Een Heerenhuis tafel is altijd gemaakt om een imposante en centrale rol op te nemen in de ruimte waarin ze zich bevindt. Een statement van robuuste kracht en soliditeit die uw eet-, werk- of leefruimte een absoluut surplus aan karakter zal geven.

www.heerenhuis.be

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X