Obumex

open
 

Welbehagen en goed voelen

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl. Sleutelwoorden die wij daarbij hanteren zijn integratie, harmonie, verfijning, sierlijkheid en persoonlijk gevoel. Elk merk dat we verdelen sluit nauw aan bij de Obumex filosofie van tijdloosheid en duurzaamheid.

In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op het vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van gordijnen, tapijten en vloerkleden kunt u bogen op onze jarenlange expertise. In de aankleding van uw woning weten wij een sfeer van welbehagen en goed voelen op te roepen.

 

Tecno

Het Italiaanse Tecno heeft zich van bij het ontstaan in 1953 breed georiënteerd. Er werd gefocust op de werkomgeving, de publieke ruimte en de woning. et Italiaanse HhTecno Evenzeer buigt de organisatie zich vandaag over op maat gesneden ontwerpen, daarbij komen belangrijke ontwerpers en architecten voor het voetlicht van de organisatie. We vernoemen Norman Foster en Jean Nouvel. Door bevoorrechte relaties met 's werelds meest gerenommeerde ontwerpers kan Tecno vandaag rijk gevulde portfolio voorleggen met ronkende namen. Behoudens de twee voornoemde iconen denken we daarbij aan: GaeAulenti, Emilio Ambasz, Ricardo Bofil, Piero Lissoni, Rafael Moneo, Renzo Piano, Sir Richard Rogers, Luca Scacchetti, Jean Michael Wilmotte en vele anderen.

www.tecnospa.com

Sfeerbeelden

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X