Kitchen designer: een prachtig beroep

Kitchen designer:
een prachtig beroep

Een keuken is een ruimte als geen ander in huis. Het ontwerpen ervan is dan ook een métier op zich. Net daarom specialiseren bij Obumex maar liefst 20 in-house architecten zich in de edele kunst van het keukendesign. Werkt u voor uw project met een (interieur)architect? Onze specialisten spreken zijn/haar taal én ondersteunen zijn/haar ontwerpvisie. Zo komen we tot een samenwerking die precies oplevert wat u ervan verwacht: een keuken die zowel functioneel als esthetisch naadloos past in uw woning én in uw leven.

Bewerkt Stéphanie Mathias Photography OBUMEX Project Latem 119

01/ Choosing directions

Wat telt, is hoe ú de keuken gaat gebruiken. Onze keukenontwerpers weten door hun ervaring de juiste manier te vinden om uw situatie (beschikbare ruimte, praktische wensen, gezinssamenstelling, …) als leidraad te hanteren voor alle cruciale keuzes: van ruimte-indeling tot materiaalbepaling.

 

02/ Reflecting personality

Een geslaagd keukenontwerp is er één in een duidelijk herkenbare stijl: de uwe. Zo creëren we een ruimte die uw smaak en persoonlijkheid reflecteert in kleuren, vormen en materialen, maar tegelijkertijd beantwoordt aan uw functionele noden. Persoonlijk en authentiek, en bovenal volledig afgestemd op de klant voor wie ze gecreëerd is.

Obumexi Ibiza 4 2
Mask group 16

03 / Material is king

De diepgaande materialenkennis van de keukendesigner zorgt ervoor dat, zowel naar compositie, naar gevoel als naar functionaliteit toe, elk element van vloer over spatwand tot plint en kastfront, de balans vindt tussen schoonheid en duurzaamheid.

 

04 / Tools, tools, tools

De keukendesigner is thuis in de uitgebreide keuze aan toestellen die op de markt beschikbaar is. Zowel qua look als qua functionaliteit weet hij of zij precies die apparaten in het ontwerp te integreren die passen bij de kook- en levensstijl van een hobbykok, een groot gezin of een huishouden van twee.

Materiaal3
Materiaal3

05 / Seeing is believing

De keukendesigner is als geen ander bekwaam in het visualiseren van keukencreaties. Met speciaal ontwikkelde software vertaalt hij het ontwerp naar 3D-simulaties die de sfeer van het project tot in detail weergeven. Zo kunt u al in de ontwerpfase heel goed inschatten of het concept van A tot Z aan al uw wensen voldoet.


06 / Collaboration over competition

Zelfs gerenommeerde interieurarchitecten werken voor de keuken liefst samen met een gespecialiseerde keukenontwerper. Obumex is daarbij voor velen de eerste keuze, omdat we respectvol hun visie erkennen en hun creatieve ideeën omzetten in functionele concepten die aansluiten bij het interieurdesign.

More news

Wil je op de hoogte blijven van
het laatste nieuws over obumex?

Marie lecluyse knokke kastanjedreef photo cafeine be 3

Obumex
instagram

wees als eerste op de hoogte
Stéphanie Mathias Photography OBUMEX Showroom Gent 307

laat u inspireren in
één van onze showrooms

bezoek onze showrooms