The arrival of Obumex in Zürich

The arrival of Obumex in Zürich

B OBUMEX ZWITSERLAND STUDIOSALIEN 30

Obumex is verheugd om zijn komst naar Zürich aan te kondigen! We zijn enthousiast over de samenwerking met Interior Gallery om de Obumex ervaring naar het hart van Zwitserland te brengen.

Een harmonieus partnership
De ruimte zal dienen als een elite locatie voor het tonen van het beste in op maat gemaakte interieurrealisaties en vakmanschap. Deze unieke samenwerking tussen Obumex en Interior Gallery biedt een uitgebreide bron voor architecten, interieurontwerpers klanten die op zoek zijn naar persoonlijke service.

OBUMEX ZWITSERLAND STUDIOSALIEN 17
OBUMEX ZWITSERLAND STUDIOSALIEN 29
OBUMEX ZWITSERLAND STUDIOSALIEN 5
OBUMEX ZWITSERLAND STUDIOSALIEN 18

Showroom features
In Zürich wilden we een organische esthetiek introduceren op de markt, in contrast met de lineaire en glanzende ontwerpen van de stad. Onze showroom kenmerkt zich door ronde vormen en ruwe, ongeraffineerde materialen, zoals het massieve Pietra di Medici stenen keukeneiland, gezandstraald fineer in twee kleuren om diepte toe te voegen en handgemaakte gehamerde metalen fronten. Deze, maar ook andere steensoorten en fineer benadrukken de toewijding van Obumex aan vakmanschap en de gedurfde benadering van het combineren van verschillende materialen in één ruimte.

Functionele verbeteringen in de keuken zijn onder andere een ergonomisch barprincipe voor comfortabel samenzijn, een natuurstenen legplank die een op maat gemaakte afzuigkap bevat en geïntegreerde ovens achter intrekbare deuren. Aangepaste opbergoplossingen omvatten op maat gemaakte inzetstukken voor specerijen, bestek en kookgerei, naast spiegels in de onderkasten voor een betere zichtbaarheid.

OBUMEX ZWITSERLAND STUDIOSALIEN 43
OBUMEX ZWITSERLAND STUDIOSALIEN 49

WELKOM IN ONZE
SHOWROOM IN ZURICH

📍Limmatstrasse 256 - 8005 Zürich

OBUMEX ZWITSERLAND STUDIOSALIEN 33

More news

Wil je op de hoogte blijven van
het laatste nieuws over obumex?

Obumex Parijs 098 HR

obumex
instagram

wees als eerste op de hoogte
Obumex Parijs 2023 552 HR

laat u inspireren in
één van onze showrooms

bezoek onze showrooms