John Pawson

John
Pawson

Pawson

Pawson's idee wordt weergegeven dat een exclusieve keuken samengesteld is uit een reeks onderdelen die meer weg hebben van volwaardige meubels dan van gebruikelijke keukencomponenten. Een signature keuken als ‘piece of heaven’. 

configureer jouw keuken
42c270f89c25f9a151db5bac94915efd

SIGNATURE KITCHEN AS A MEETING PLACE

Waar de minimalistische Pawson-keuken in 1996 een revolutie inluidde, blijft hij vandaag een absoluut succes. Het inspireerde Obumex en John Pawson tot een hernieuwde samenwerking. Het resultaat is een 'Signature Keuken' waarvan het ontwerp voortbouwt op de verfijnde, minimalistische architecturale stijl van de eerste Signature Kitchen.

lees: heruitgave van de iconische john pawson keuken
Stéphanie Mathias Photography OBUMEX Showroom Gent 177
Pawson obumex hb brera2022 photo cafeine be 2

Homely feeling together with timeless elegance

Pawson trekt het idee door dat een exclusieve keuken samengesteld is uit een reeks onderdelen die meer weg hebben van volwaardige meubels dan van gebruikelijke keukencomponenten. Ze zijn enerzijds functioneel, maar anderzijds hebben ze als doel een sfeervolle leefruimte te creëren waar koken, eten en gezelligheid hand in hand gaan. Net dat warme, huiselijke thuisgevoel vormt samen met tijdloze elegantie, discrete luxe en comfort een van de uitgangspunten bij het ontwerp van elke Obumex high-end keuken.

OBUMEX SHOWROOM 021
OBUMEX SHOWROOM 025

configureer jouw
eigen signature keuken

2312 Obumex Luxemburg E 402

ontdek al onze
high end projecten

showcase
05152019 Obumex Desmet Wervik Annick Vernimmen 056

totaalinterieur,
renovatie,
keukens
& meubilair

obumex expertise